Beschreibungslisten

Standardbeschreibungsliste

Euismod
Vestibulum id ligula porta felis euismod semper eget lacinia odio sem nec elit.
Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
Malesuada porta
Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.
<dl>
  <dt>Euismod</dt>
  <dd>Vestibulum id ligula porta felis euismod semper eget lacinia odio sem nec elit.</dd>
  <dd>Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.</dd>
  <dt>Malesuada porta</dt>
  <dd>Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.</dd>
</dl>

Horizontale Beschreibungsliste

Beschreibungslisten
Diese Art der Beschreibungsliste eignet sich perfekt zum Definieren von Begriffen.
Euismod
Vestibulum id ligula porta felis euismod semper eget lacinia odio sem nec elit.
Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.
Malesuada porta
Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.
<dl class="dl-horizontal">
  <dt>Beschreibungslisten</dt>
  <dd>A description list is perfect for defining terms.</dd>
  <dt>Euismod</dt>
  <dd>Vestibulum id ligula porta felis euismod semper eget lacinia odio sem nec elit.</dd>
  <dd>Donec id elit non mi porta gravida at eget metus.</dd>
  <dt>Malesuada porta</dt>
  <dd>Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod.</dd>
</dl>

Beiträge in diesem Abschnitt